Om oss

ÅngKvarnen Försäljning AB, med kontor i Trelleborg, erbjuder och marknadsför produkter framför allt till kommersiella och offentliga storkök inom restaurang- och storköksmarknaden och till viss del även dagligvaruhandeln.

Vi har nöjet att erbjuda ett brett och intressant sortiment med fokus på spannmålsbaserade produkter. Vi har erfarenheter sedan generationer tillbaka i brödbranschen som vi gärna delar med oss av till våra kunder och grossister. Förutom våra produkter i eget varumärke är vi återförsäljare på den svenska marknaden för Boalts Bröd och Kohberg Bakery Group.

Boalts Bröd är ett bageri som sedan 1939 försett sina kunder med bröd och kakor. Sedan 2004 har Boalts Bröd renodlat sin tillverkning till smörgåstårtbottnar i olika storlekar och former. Bageriet har varit i Christian Nilssons ägo sedan 2010, först som delägare och sedan 2012 som ensamägare. Bageriet har idag 10 anställda.

Kohberg Bakery Group är ett danskt familjeägt företag med expertis inom bröd, både färskt och fruset. De är det största danskägda bageriet i Danmark och etablerades 1969. Sortimentet är stort och varierande med allt från rågbröd, franskbröd, frukostbullar, wienerbröd och mycket annat.

Vi presenterar alla våra produkter i vår produktkatalog och här på hemsidan. Till storkök säljs våra varor enbart via grossister, detta innebär att vi når ut till samtliga oavsett storlek eller geografiskt läge. Vill ni träffa oss personligen finner ni oss på grossisternas mässor runt om i Sverige.